Kosteloze bezorging
Dealer van topmerken
Breed assortiment

Groothandel en leverancier in afbakproducten

Als groothandel biedt 2 in 1 verspartner een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige afbakproducten. We zorgen ervoor dat u altijd toegang heeft tot een breed scala aan verse en kwalitatieve producten, perfect voor uw horeca- of retailbedrijf. We kopen grote hoeveelheden in, zodat we scherpe prijzen en een constante voorraad garanderen. Zo kunt u zich focussen op het tevredenstellen van uw klanten met afbakproducten van de beste leverancier.

Afgebakken broden en broodjes

Bent u op zoek naar een groothandel in kwalitatieve afbakproducten?

Als groothandel hebben we een uitgebreid assortiment aan afbakproducten

Ons assortiment is divers en zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Als groothandel in afbakproducten bieden wij een breed scala aan producten, waaronder afbakbrood, heerlijke kaasbroodjes, smakelijke appelflappen en traditionele stokbroden. Wij zijn er blij mee dat wij leverancier van afbakproducten zijn voor diverse klanten in de regio Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Als leverancier voorzien we voornamelijk bakkerijen, slagerijen, eetcafés en lunchrooms. Onze samenwerking met topmerken, zoals Délifrance en Vandemoortele, stelt ons in staat om u te voorzien van de beste producten op de markt. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u uw klanten altijd iets bijzonders bieden.

Neem contact met ons op en word klant

Wilt u samenwerken met een betrouwbare groothandel in afbakproducten die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan? Als verspartner staan wij klaar om uw bedrijf te voorzien van de beste afbakproducten. Word vandaag nog klant en ontdek de voordelen van een samenwerking met een toonaangevende leverancier van afbakproducten, zoals de gratis bezorging die wij bieden. Neem contact met ons op en ervaar zelf hoe wij uw partner kunnen zijn in succes. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw bedrijf.

Wij zijn o.a. preffered supplier van: