Kosteloze bezorging
Dealer van topmerken
Breed assortiment

Afbakbrood in regio Rotterdam

Afbakbrood voor uw zaak koopt u bij 2 in 1 verspartner in Bodegraven, nabij Rotterdam. Of u nu een bakkerij, slagerij, eetcafé of lunchroom runt, wij hebben de afbakbroden die u nodig heeft om uw klanten tevreden te stellen. Onze producten worden dagelijks vers geleverd, zodat u altijd rekent op de beste kwaliteit.

Afgebakken broden en broodjes

Bent u een onderneming in Rotterdam en verkoopt u afbakbrood?

Bij ons koopt u heerlijk afbakbrood voor uw zaak.

Heeft u een bakkerij, slagerij, eetcafé of lunchroom in Rotterdam? Dan is klant worden bij ons een uitstekende keuze. Wij begrijpen de behoeften van bedrijven in de horecasector om uniek te zijn en bieden een gevarieerd assortiment aan afbakbrood. Onze afbakproducten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook scherp geprijsd, waardoor u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgen wij voor een betrouwbare en tijdige levering, zodat u nooit zonder afbakbrood en andere voorraad komt te zitten. Ook in de steden Utrecht en Den Haag is deze service mogelijk.

Neem contact met ons op om uw brood te kopen

Bekijk hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige afbakproducten. Als groothandel staan wij klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft en om u te helpen de beste keuzes te maken voor uw bedrijf. Profiteer van onze uitstekende service en kwaliteit van het afbakbrood en andere producten. Neem contact met ons op voor een offerteaanvraag om uiteindelijk klant te worden bij ons. 

Wij zijn o.a. preffered supplier van: