Onze bake - off producten

Wij zijn dealer van Deli France en Vandemoortele

Bij 2 in 1 verspartner, gevestigd in Bodegraven, bieden wij een uitgebreid assortiment aan afbakproducten aan, perfect voor bedrijven in Den Haag of daarbuiten. Onze afbakproducten staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn ideaal voor bijvoorbeeld bakkerijen, slagerijen en horecabedrijven. Of u nu op zoek bent naar kaiserbroodjes, Italiaanse bollen, stokbrood of zoete lekkernijen. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw klanten tevreden te stellen.

Heeft u een onderneming die afbakproducten verkoopt?

Kaiserbroodjes

Pistolets

Italiaanse bollen

Stokbrood

Saucijzenbroodjes

Kaasbroodjes

Frikandelbroodjes

Appelflappen

Uitgebreid assortiment aan afbakproducten

Als leverancier van afbakproducten bieden wij een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons assortiment omvat diverse soorten bake-off producten, zoals afbakbroden en Italiaanse bollen. We werken samen met gerenommeerde merken, zoals Délifrance en Vandemoortele, en kunnen u hierdoor garanderen dat u altijd de beste producten ontvangt. Onze afbakproducten zijn perfect voor bedrijven in Den Haag en omstreken die hun klanten willen voorzien van verse en smakelijke opties.

Neem contact met ons op voor de beste afbakproducten

Bent u overtuigd geraakt om klant te worden bij ons bedrijf? Naast Den Haag, bieden wij onze afbakproducten en onze overige voorraad aan voor ondernemingen in de regio’s Rotterdam en Utrecht. Kom in contact met ons, zodat we een offerte kunnen opstellen. Laten we samen kijken hoe wij uw onderneming kunnen voorzien met onze altijd verse voorraad.